ŠKF

Navigace

Umíte si vybrat své nejlepší fotografie?

24.11.2024

Přihlásit se Galerie absolventů kurzu

Nedělní setkání se zájemci (max. 6 osob), kteří potřebují poradit a zkonzultovat si svůj výběr vhodných fotografií do různých soutěží, jako je např. Praha fotografická, Národní soutěž fotografie, CPP, soutěž FOTOSTART a jiné, případně i pro jiné účely… např. přijímací řízení na uměleckou školu, účast na fotofestivalu, samostatná výstava apod. Součástí semináře bude i instruktážní přednáška vedoucího lektora ŠKF, MgA. Ing. Miroslava Němečka, věnující se problematice správného výběru fotografií, jejich následným úpravám i finálnímu zpracování. V rámci konzultace bude rovněž věnován prostor libovolným dotazům, týkajících se vašich fotografií. Kupříkladu častěji se opakujícím chybám, vhodnosti práce s konkrétním typem fotoaparátu či způsobu a vhodnosti adjustace snímků pro konkrétní užití.

Galerie

Konzultace nad fotografiemi

Místo konání: Francouzská 4, Praha 2 >> 10.00 - 13.00
Úroveň pokročilosti: začátečníci i pokročilí
Lektor: MgA. Ing. Miroslav Němeček

Cena: 1 500 Kč

Přihlásit se

Další informace o kurzu (záložky)

Konzultace nad fotografiemi a instruktážní přednáška (cca 45 min.) vedoucího lektora ŠKF – MgA. Ing. Miroslava Němečka.

Nedělní setkání se zájemci (max. 6 osob), kteří potřebují poradit a zkonzultovat si svůj výběr vhodných fotografií do různých soutěží, jako je např. Praha fotografická, Národní soutěž fotografie, CPP, soutěž FOTOSTART a jiné, případně i pro jiné účely… např. přijímací řízení na uměleckou školu, účast na fotofestivalu, samostatná výstava apod. Součástí semináře bude i instruktážní přednáška vedoucího lektora ŠKF, Miroslava Němečka, věnující se problematice správného výběru fotografií, jejich následným úpravám i finálnímu zpracování.

V rámci konzultace bude rovněž věnován prostor libovolným dotazům, týkajících se vašich fotografií. Kupříkladu častěji se opakujícím chybám, vhodnosti práce s konkrétním typem fotoaparátu či způsobu a vhodnosti adjustace snímků pro konkrétní užití.

  • Konzultace probíhá nad donesenými fotografiemi (fotky libovolné velikosti na papíře nebo na flešce ve formátu jpg).
  • Zájemce o konzultaci přinese max. 40 svých fotografií libovolného tématu i velikosti dle vlastního výběru.

Cena: 1 500 Kč

Přihlásit se
  • Konzultace probíhá nad donesenými fotografiemi (fotky libovolné velikosti na papíře nebo na flešce ve formátu jpg).
  • Zájemce o konzultaci přinese max. 40 svých fotografií libovolného tématu i velikosti dle vlastního výběru.

Cena: 1 500 Kč

Přihlásit se

KDE:  učebna ŠKF – Francouzská 4, Praha 2

KDY:  neděle – 24.11. 2024

ČAS:  10.00 – 13.00

Cena: 1 500 Kč

Přihlásit se

Co o nás říkají úspěšní absolventi kurzů?

Kurz beze zbytku naplnil moje představy a očekávání. Byla jsem maximálně spokojená, způsob vedení kurzu ze strany lektora byl profesionální, oceňuji zejména jasné a srozumitelné vysvětlení všeho, co bylo třeba, praktické zkoušení a vstřícný a pohodový přístup. Kurz mi jako začátečníkovi velice pomohl. Moc rád si zvolím některý z navazujících kurzu a budu se těšit na další setkání!

Petr N.

Kurz pro začátečníky

Pořídil jsem si novou zrcadlovku a nějakou dobu "bojoval" s jejím ovládáním. Kurz základů fotografování zrcadlovkou mi proto hodně pomohl v osvojení si základních návyků focení a pomohl mi převést teorické znalosti do praxe. Velmi příjemně lidsky a zároveň i perfektně odborně vedený kurz, po jehož absolvování mi spousta známých fotografů "laiků", ale i lidí zabývajících se focením na profesionálnější úrovni řekla, že jsem se velmi výrazně zlepšil!

Karel S.

Kurz základů fotografování zrcadlovkou

Po absolvování kurzu jsem odjížděla s úplně jiným náhledem na okolní svět a obličeje kolemjdoucích, a především obrovskou chutí fotit! Mnohokrát děkuji za skvělý, prakticky vedený a informacemi nabitý, kurz, který proběhl ve velmi příjemné atmosféře. Moc jsem si to užila a budu vás ráda dále doporučovat:-)

Pavla J.

Kurz tvůrčí fotografie

Na kurz jsem šla s tím, že fotím pěkné fotky převážně s využitím automatiky a nemusím řešit žádná ruční nastavení. Po absolvování kurzu už na automat v podstatě vůbec nefotím, naučila jsem se rychle triky, které v návodu nevyčtu a během jednoho dne, který byl zároveň skvělým odreagováním jsem se dozvěděla i důležité věci z teorie, na jejíž studium jinak nemám čas. Kurz vřele doporučuji všem, kteří se chtějí více ponořit do tajů fotografování a naučit se při focení experimentovat. Naučila jsem se nebát četných tlačítek na zrcadlovce a focení si teď mnohem více užívám.

Lenka V.

Kurz Speciál pro mírně pokročilé

Nezaujal vás tento kurz?

Další nabízené kurzy

Přihláška








    Další informace

    Zůstaňte v kontaktu

    Facebook Instagram

    Telefon
    +420 721 701 686

    E-mail
    info@nauctesefotit.cz